DIENSTEN

Wij maken de meest gebruikersvriendelijke websites en apps

USER EXPERIENCE DESIGN

De kloof tussen organisatie en gebruiker

Daily Creations User Experience De Kloof

Haal je smartphone even tevoorschijn. Waarschijnlijk weet jij in no time elke app te vinden, omdat je die daar zelf hebt geplaatst.  Maar wat nou als iemand anders jouw telefoon leent? …Dan is het toch even zoeken!

Veel websites en apps worden alleen ontworpen vanuit het perspectief van de organisatie. Met als gevolg dat gebruikers niet weten hoe de interface werkt en snel afhaken. Bij Daily Creations overbruggen wij die kloof tussen organisatie en gebruiker. Wij zijn User Experience specialisten die ten alle tijden de online ervaring van jouw klanten waarborgt.


WAT DOEN WIJ?

Zo werken wij aan de beste online ervaring

Daily Creations Usability en Design

Online strategie

Elke online activiteit moet passen binnen de online strategie van je organisatie. De mix tussen die strategie en de doelen en wensen van jouw klanten zijn het fundament voor de app, website of webapplicatie.

Daily Creations Strategie

USER EXPERIENCE DESIGN

Wij ontwikkelen (web)apps, websites en online platformen. In ons ontwerpproces verzamelen wij eerst inzichten van alle stakeholders en staat de eindgebruiker ten alle tijden centraal. Met een iteratieve benadering ontwikkelen we gebruikersvriendelijke producten.

Daily Creations Development

Development

Tijdens het bouwen komt een website of app pas écht tot leven! Met ons netwerk van developers kunnen wij elke klus aan en bieden wij een groot scala aan expertise in online ontwikkeling. 


Trots op onze samenwerkingen

logo_Ministerie
logo_focuscura
logo_VeldhuisenKemper
logo_dokterleenarts
Daily Creation Pluryn
logos_oeloek
logo_UCK
logos_beweegprofs