Let's explore
digital empathy

UX design bureau Utrecht

  Afspraak maken

Goedendag!

Wij zijn Daily Creations. Een UX design bureau in Utrecht. We zetten in alles wat we doen de mens centraal. Ons designteam houdt zich elke dag bezig met digitale innovaties voor organisaties in onder andere de zorg, het onderwijs en de financiële dienstverlening.

arrow_back arrow_forward

Onze aanpak

Wij zijn geen UX design bureau met een ‘u-roept-wij-draaien’-mentaliteit. In co-creatie met onze klanten en de eindgebruikers creëren wij dagelijks digitale oplossingen. Dus handen uit de mouwen en aan de slag!

Alle uitdagingen pakken wij op volgens ons eigen ontwerpproces. Met dit proces verdiepen we ons in alle mensen die betrokken zijn bij het project. We ontdekken wat de behoeften zijn, zodat we samen de juiste gebruikerservaring en oplossing kunnen creëren.

Kennisdeling

Artikelen

Tips en tools om de digitale toegankelijkheid te verbeteren

In dit artikel vind je handige tools die je helpen om de digitale toegankelijkheid van jouw dig...

Verder lezen

Verschillen Web-app, Native-app, Hybride-app en Progressive-app

Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een app voor gemaakt, maar wat is nou het verschil t...

Verder lezen

Assessment Week Grafisch Lyceum Utrecht

Studenten van het Grafisch Lyceum gingen aan de slag met een uitdaging voor PostNL.

Verder lezen
Klanten

Wij werken onder andere voor...

Wat kun je verwachten van onze samenwerking?

explore
Co-creatie

Samen ontdekken

De beste digitale oplossingen ontstaan in co-creatie. Wij zien het UX designproces als een ontdekkingsreis die we samen maken en waarin alle stakeholders actief betrokken worden. We zijn niet bang om ‘scherpe’ vragen te stellen en delen graag tussenproducten om over te sparren met elkaar. Stilzitten is bij ons geen optie! Handen uit de mouwen en samen aan de slag.

panorama
Creativiteit

Alles visualiseren

Onze kracht zit in het visualiseren van ideeën. Wij zijn niet van de dikke rapporten, want een plaatje zegt uiteindelijk toch écht meer dan duizend woorden. Wij faciliteren het UX designproces en zorgen dat alle stappen die we met elkaar zetten visueel geborgd worden. Bereid je voor op muren vol sticky notes, whiteboards vol schetsen en een berg aan creativiteit.

visibility
Transparantie

Open proces

Wij zorgen voor een transparante samenwerking. Met onze ‘open-proces’ benadering geven wij altijd inzicht in ons werk en communiceren we zo open mogelijk over de dingen die we met elkaar creëren. Wij zijn gewend om vroegtijdig onze ideeën en concepten te delen met elkaar voor feedback, zodat we gezamenlijk de mogelijkheden verkennen en de vaart erin houden.

Sparren over een project, een offerte aanvragen of gewoon kennismaken?

Plan een video afspraak in onze agenda en onze UX designers denken graag met je mee. Liever direct contact? Je kunt ons altijd bellen, appen of mailen.