Ons proces

Digitalisering in de zorg
UserExperience_DailyCreations_Proces

Understand

We beginnen bij het begrijpen van de context. Doormiddel van creatieve sessies, gaan we gezamenlijk op zoek naar inzichten en randvoorwaarden. We willen onder anderen een antwoord vinden op de vragen: ‘Waarom gaan we dit ontwikkelen?’ en ‘Voor wie gaan we dit ontwikkelen?

Explore

Vanuit de inzichten en randvoorwaarden ontstaan concepten die we kunnen ontwikkelen en valideren. In iteratieve cycli bedenken we nieuwe ideeën en werken deze uit tot testbare prototypes. 

Materialize

De gevalideerde functionaliteiten en het design worden doorontwikkeld tot werkende software en gelanceerd. Vervolgens kunnen we, bijvoorbeeld op basis van gebruikersdata, doorontwikkelen. 


User Experience Design

Haal je smartphone even tevoorschijn. Waarschijnlijk weet jij in no time elke app te vinden, omdat je die daar zelf hebt geplaatst.  Maar wat nou als iemand anders jouw telefoon leent? …Dan is het toch even zoeken!

Veel websites en apps worden alleen ontworpen vanuit het perspectief van de organisatie. Met als gevolg dat gebruikers niet weten hoe de interface werkt en snel afhaken. Bij Daily Creations overbruggen wij die kloof tussen organisatie en gebruiker. Wij zijn User Experience specialisten die ten alle tijden de online ervaring van jouw klanten waarborgt. Trots op onze samenwerkingen

logo_Ministerie
logo_focuscura
logo_VeldhuisenKemper
logo_dokterleenarts
Daily Creation Pluryn
logos_oeloek
logo_UCK
logos_beweegprofs