Klaar voor een nieuw avontuur?

Mooi! We zoeken een assertieve en scherpe Marketing en Communicatie stagiair(e) die kan werken in een snel veranderende en vooral creatieve omgeving. Tijdens jouw stage ga je aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën waarmee we aan de slag kunnen!

Bij Daily Creations ontwerpen we gebruiksvriendelijke applicaties, websites en apps voor verschillende branches. Als User Experience Bureau zetten we de eindgebruikers centraal in onze aanpak. Met een creatief team bedenken en maken we toffe concepten voor onze klanten. Van wireframe tot design en van click-demo tot development. Verder plakken we overal post-its aan de muur, drinken we veel te veel koffie, hebben we een kantoormascotte en zijn we vooral ernstig creatief.

Kort samengevat, wij zoeken:

- Iemand die een marketing/communicatie opleiding volgt

- Iemand die zelfstandig kan werken

- Iemand die net zo leergierig is als wij

- Iemand met een gezonde dosis humor en ambitie

- Iemand die niet onbekend is met termen als customer journey's, persona's en marketingfunnels.

Wat wij bieden:

- Een ernstig creatieve werkplek en sfeer

- Een dynamische stageperiode binnen een klein ondernemend bureau

- Aanraking en ervaring opdoen met verschillende aspecten van Marketing en UX

- Persoonlijke begeleiding en een passende stagevergoeding

Ben je er klaar voor om de online wereld gebruiksvriendelijker te maken? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek. Twijfel niet en bel, app of mail ons direct:

+31 (0)6 25 09 46 43

stage@dailycreations.nl