De stageperiode van februari tot juli 2021 is inmiddels ingevuld. Uiteraard kan je altijd je sollicitatie voor de volgende periode insturen.

Klaar voor een nieuw avontuur?

Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste en ambitieuze stagiair(e)s UX design! Bij Daily Creations ontwerpen we gebruiksvriendelijke applicaties, websites en apps voor verschillende branches; iets waar jij als ambitieuze designer natuurlijk alles vanaf wilt weten en jeukende handjes van krijgt. Als User Experience Bureau zetten we de eindgebruikers centraal in onze aanpak. Met een creatief team bedenken en maken we toffe concepten voor onze klanten. Van wireframe tot design en van click-demo tot development. Verder plakken we overal post-its aan de muur, drinken we veel te veel koffie, hebben we een kantoormascotte en zijn we vooral ernstig creatief.

Kort samengevat, wij zoeken:

- Iemand die een grafische opleiding volgt

- Iemand die zelfstandig kan werken

- Iemand die net zo leergierig is als wij

- Iemand met een gezonde dosis humor en ambitie

- Iemand die de eindgebruiker centraal wil stellen in zijn designproces

- Iemand die niet onbekend is met programma's als Figma, Sketch, Invision App, Adobe XD en Marvel App.

Wij bieden:

- Een ernstig creatieve werkplek en sfeer

- Een dynamische stageperiode binnen een klein ondernemend bureau

- Aanraking en ervaring opdoen met verschillende aspecten van Marketing en UX

- Persoonlijke begeleiding en een passende stagevergoeding

De stageperiode van februari tot juli 2021 is inmiddels ingevuld. Uiteraard kan je altijd je sollicitatie voor de volgende periode insturen.

Ben je er klaar voor om de online wereld gebruiksvriendelijker te maken? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek. Twijfel niet en bel, app of mail ons direct.

+31 (0)6 25 09 46 43

stage@dailycreations.nl