Projecten

User Experience Design

Caple

Caple is een Europese financiële dienstverlener. Hun missie is om groeikredieten te verstrekken aan het MKB, zodat ondernemers hun plannen en dromen kunnen realiseren. Als UX partner van Caple hebben wij ondere andere meegewerkt aan hun online applicatie en corporate website. Lees hieronder meer over de uitdagingen, onze aanpak en het resultaat van deze projecten.


Caple_Business_Case_Financieel_Userflow

Daily-Creations-Inspectie-Onderwijs

Inspectie van het Onderwijs

De Inspectie van het Onderwijs heeft ons gevraagd om mee te denken bij de vernieuwing van verschillende digitale omgevingen. In creatieve sessies hebben we prototypes gevisualiseerd om intern overleg en besluitvorming mogelijk te maken.Stappy! 

In samenwerking met Sense Health creëerden wij het ontwerp voor de native app 'Stappy' van ClaudicatioNet. Deze Blended Care oplossing is speciaal ontwikkeld voor patiënten met Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en is volledig ondersteunend aan het behandelplan van fysiotherapeuten.


Daily-Creations-MockUp4-ClaudicatioNet

Daily-Creations-Mockup2-SURF

SURF

Voor SURF begeleidden wij het creatief proces om het uitgebreide en uiteenlopende aanbod aan producten en diensten in één overzichtelijke online catalogus aan te bieden.Slimme industrie met sensoren in systemen en apparaten

Bij FactoryLab worden slimme sensoren geproduceerd om data te verzamelen uit industriële systemen. Door middel van een flexibel online dashboard geeft FactoryLab mensen inzicht in de data en datacombinaties van deze sensoren. 


Daily-Creations-FactoryLab-Design

Businesscase_VeldhuisenKemper_UserExperience_DailyCreations

Veldhuis & Kemper

Ter gelegenheid van hun nieuwe theaterprogramma en het gelijknamige album Of de Gladiolen, hebben Veldhuis & Kemper aan ons gevraagd om hun website volledig te vernieuwen. Het nieuwe programma gaat qua vorm terug naar de basis: twee mannen en een piano. Deze basis was ook een belangrijk uitgangspunt voor de feeling van de nieuwe website. Compas.io

De Bolster heeft ons gevraagd om een nieuwe versie van Compas.io te ontwerpen en ontwikkelen. Met deze applicatie kunnen docenten, aan de hand van toetsresultaten, de voortgang van leerlingen in kaart brengen. Het Compas laat zien waar de leerling op dat moment staat en toont de mogelijkheden tot groei en verbetering (het toekomstperspectief).

  

BC_Compas-io-2-0

BC Daily Creations Beweegprofs

EnergyPlatform

EnergyPlatform levert een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van personeel door aandacht te besteden aan de fysieke en mentale fitheid van jou als medewerker. De vitaliteit programma’s van EnergyPlatform leiden tot meer energie tijdens je werkdag en zorgen voor een zeer positief werkklimaat.Bleeve 

Bleeve is een sociaal internetplatform dat mensen verbindt op het gebied van energiebesparing. Op dit platform krijgen huiseigenaren inzicht in hun energieverbruik en tips over het besparen van energie.


Focus Cura

Focus Cura bedenkt slimme en efficiënte oplossingen waarmee ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig thuis kunnen wonen.  Een van hun technologische innovaties is de succesvolle beeldbel app cContact. 


Wij werken o.a. voor

DailyCreations-InspectieOnderwijs
DailyCreations-BSL
DailyCreations-Nivel
DailyCreations-SURF
DailyCreations-Grafisch-Lyceum-Utrecht
DailyCreations-FocusCura
DailyCreations-Pluryn
DailyCreations-Motiv

Samen sparren over een project, een offerte aanvragen of gewoon kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen voor de koekjes bij de koffie.

DC-Profiel-foto-Jasper
Jasper Griepsma

+31 (0)6 25 09 46 43
jasper@dailycreations.nl

DC-Profiel-foto-Joey

Joey Verwey

+31 (0)6 24 38 24 79
joey@dailycreations.nl