Projecten

Trots op onze samenwerkingen

Stappy! 

In samenwerking met Sense Health creëerden wij het ontwerp voor de native app 'Stappy' van ClaudicatioNet. De app is speciaal ontwikkeld voor patiënten met Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en is volledig ondersteunend aan het behandelplan van fysiotherapeuten.


Daily-Creations-MockUp4-ClaudicatioNet

Daily-Creations-Mockup2-SURF

SURF

Voor SURF begeleide wij het creatief proces om het uitgebreide en uiteenlopende aanbod aan producten en diensten in één overzichtelijke online catalogus aan te bieden.Veldhuis & Kemper

Ter gelegenheid van hun nieuwe theaterprogramma en het gelijknamige album Of de Gladiolen, hebben Veldhuis & Kemper aan ons gevraagd om hun website volledig te vernieuwen. Het nieuwe programma gaat qua vorm terug naar de basis: Twee mannen en een piano. Deze basis was ook een belangrijk uitgangspunt voor de feeling van de nieuwe website. 


Businesscase_VeldhuisenKemper_UserExperience_DailyCreations

BC_Compas-io-2-0

Compas.io

De Bolster heeft ons gevraagd om een nieuwe versie van Compas.io te ontwerpen en ontwikkelen. Met deze applicatie kunnen docenten, aan de hand van toets scores, de voortgang van leerlingen in kaart brengen. Het Compas laat zien waar de leerling op dat moment staat en toont de mogelijkheden tot groei en verbetering (het toekomstperspectief).

  


Urologisch Centrum Kennemerland

Urologisch Centrum Kennemerland (UCK) is een samenwerking van drie ziekenhuis in de regio Kennemerland; Het Rode Kruis Ziekenhuis, Spaarne Ziekenhuis en Kennemer Gasthuis. De afdelingen Urologie treden gezamenlijk naar buiten om patiënten zo goed en betrouwbaar mogelijk van dienst te kunnen zijn. 


BC Daily Creations Urologisch Centrum Kennemerland

EnergyPlatform

EnergyPlatform levert een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van personeel door aandacht te besteden aan de fysieke en mentale fitheid van jou als medewerker. De vitaliteit programma’s van EnergyPlatform leiden tot meer energie tijdens je werkdag en zorgen voor een zeer positief werkklimaat.Bleeve 

Bleeve is een sociaal internetplatform dat mensen verbindt op het gebied van energiebesparing. Op dit platform krijgen huiseigenaren inzicht in hun energieverbruik en tips over het besparen van energie.


Focus Cura

Focus Cura bedenkt slimme, efficiënte oplossingen waarmee ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig thuis kunnen wonen.  Een van hun technologische innovaties is de succesvolle BeeldBelApp.