Projecten

Trots op onze samenwerkingen
Businesscase_VeldhuisenKemper_UserExperience_DailyCreations

Veldhuis & Kemper

Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo, bestaande uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Dit seizoen staan de mannen in de theaters met hun cabaretprogramma Of de Gladiolen.Compas.io

De Bolster heeft ons gevraagd om een nieuwe versie van Compas.io te ontwerpen en ontwikkelen. Met deze applicatie kunnen docenten, aan de hand van toets scores, de voortgang van leerlingen in kaart brengen. Het Compas laat zien waar de leerling op dat moment staat en toont de mogelijkheden tot groei en verbetering (het toekomstperspectief).

  

BC_Compas-io-2-0


BC Daily Creations Urologisch Centrum Kennemerland

Urologisch Centrum Kennemerland

Urologisch Centrum Kennemerland (UCK) is een samenwerking van drie ziekenhuis in de regio Kennemerland; Het Rode Kruis Ziekenhuis, Spaarne Ziekenhuis en Kennemer Gasthuis. De afdelingen Urologie treden gezamenlijk naar buiten om patiënten zo goed en betrouwbaar mogelijk van dienst te kunnen zijn. EnergyPlatform

EnergyPlatform levert een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van personeel door aandacht te besteden aan de fysieke en mentale fitheid van jou als medewerker. De vitaliteit programma’s van EnergyPlatform leiden tot meer energie tijdens je werkdag en zorgen voor een zeer positief werkklimaat.


BC Daily Creations Beweegprofs


Bleeve 

Bleeve is een sociaal internetplatform dat mensen verbindt op het gebied van energiebesparing. Op dit platform krijgen huiseigenaren inzicht in hun energieverbruik en tips over het besparen van energie.


Focus Cura

Focus Cura bedenkt slimme, efficiënte oplossingen waarmee ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig thuis kunnen wonen.  Een van hun technologische innovaties is de succesvolle BeeldBelApp.